Ср. Кві 24th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

До Дня вишиванки мережа VARUS запустила ряд маркетингових заходів та ставить на меті популяризувати українське надбання – вишитий візерунком одяг, яким пишається не тільки вся країна, а й весь світ.

Кожна вишиванка — це унікальний витвір мистецтва. Її називають кодом нації, оскільки при вишивці візерунків зашифровують давні обереги, символи та знаки, що передаються з покоління в покоління. Саме тому в непростий для України час у VARUS вирішили популяризувати українську вишиванку серед своїх клієнтів.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

До Дня вишиванки, який цього року припадає на 19 травня, в мережі змінили  стилістику рекламних макетів — тепер вони оздоблені традиційним українським орнаментом.

Також в супермаркетах підготують цінники з надрукованим візерунком вишиванки з різних регіонів України, “вишитою” буде стилістика повідомлень про покупки у Viber-боті VARUS.

Співробітників закличуть вийти 19 травня на роботу в своїх улюблених вишиванках, а для клієнтів запускається фотоконкурс у соцмережах “Вишиванка — візерунок єдності”.

За умовами конкурсу, який триває з 16 по 19 травня, шість щасливців отримають сертифікат на 500 грн. Подарунок можна використати на покупки будь-яких товарів окрім алкогольних та тютюнових виробів в еквіваленті 500 грн.

Для участі в конкурсу необхідно:

  • одягнути вишиванку та зробити світлину;
  • розмістити допис із фото у вишиванці на своїй сторінці Facebook або Instagram;
  • у дописі поставити хештег #день_вишиванки_varus та відзначити сторінку мережі (у Facebook – @varusua; у Instagram – @varus.ua)
  • у коментарях під конкурсним дописом на сторінці VARUS написати, що для вас символізує українська вишиванка;
  • на період проведення конкурсу профіль має бути в відкритим, а конкурсну фотографію не можна видаляти до проведення розіграшу;
  • одна людина може взяти участь у конкурсі один раз;
  • більш детально про умови конкурсу вказано за посиланням.

Імена трьох переможців у Instagram та трьох – у Facebook VARUS оголосить 22 травня. Призери будуть обрані за допомогою сервісу random.org.

Окрім того, компанія розробила тематичний стікерпак, який можна завантажити тут

«Ми у VARUS завжди яскраво відзначаємо День вишиванки. Цьогоріч, з метою популяризації символу України – вишиванки, яка є нашою гордістю та спільним надбанням, наша мережа запускає ряд активностей, серед яких – тематичний фотоконкурс в соціальних мережах. Закликаємо всіх-всіх – проявіть свою любов до українських традицій, одягайте вишиванки 19 травня, щоб наша країна замайоріла різними кольорами та візерунками. Беріть участь у фотоконкурсі – популяризуйте вишиванку із VARUS», – наголосила директор з маркетингу Ольга Румянцева.

Довідка:

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість 116 супермаркет у 25 містах України.

Мережа VARUS першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.