Пт. Мар 29th, 2024

Найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я EVA продовжує працювати всюди, де це можливо, забезпечувати українців товарами першої необхідності та надавати благодійну допомогу.

Станом на 2 травня оперативний штаб EVA надав гуманітарну допомогу за 318 запитами зі 133 міст у всіх областях України. Загалом на потреби ТРО, ЗСУ, ТПО, лікарень, пологових будинків, перинатальних центрів, інтернатів, шелтерів для переселенців надано понад 92000 одиниць товарів першої необхідності (гігієнічні, мийні, пральні засоби, товари для догляду за дітьми тощо).

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Також лінія магазинів EVA налагодила масштабну співпрацю з закордонними партнерами щодо постачання великих партій товарів для ТРО, ТПО, лікарень тощо. Не зважаючи на логістичні проблеми, завдяки сприянню БФ «Твоя опора» 341 палету санітайзерів, мила, шампунів та кремів було розподілено на потреби отримувачів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.

Допомогу отримали обласні центри контролю та профілактики хвороб, лікарні, амбулаторії, центри первинної медико-санітарної допомоги, пологові будинки, репродуктивні та перинатальні центри, шелтери та пункти видачі допомоги для переселенців, громадські організації, міські ради та державні адміністрації.

Крім гуманітарної допомоги, для волонтерських, громадських організацій і державних установ, що мають власне фінансування та готові закупати необхідні товари на благодійні потреби, EVA запровадила спеціальну соціальну знижку.

Окремо компанія розглядає запити на придбання великих партій товарів на благодійні цілі. Даний варіант взаємодії дозволяє волонтерам та представникам офіційних організацій економити час та пальне, а також отримати необхідну кількість товару в одному місці.

Для з’ясування можливості отримання знижки або гуртової закупівлі товару необхідно звертатися із відповідним запитом на гарячу лінію 0 800 303 700 або у магазини мережі EVA.