Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Україна сьогодні є безумовним авангардом європейських цінностей, таких як свобода, демократія та толерантність. Просто зараз українці кожного дня доводять, що вони – гідні діти Європи та хоробро боронять свою країну, пише Sostav.ua.

Україна має шалену підтримку серед європейців, в той же час українська економіка критично потребує допомоги від європейських партнерів. Підтримка українського бізнесу – це підтримка нашої спроможності вести боротьбу, наближаючи перемогу.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Реагуючи на виклики сьогодення, корпорація “Біосфера” за сприяння Посольства України в Республіці Хорватія запустила міжнародну експортну кампанію “Support Ukrainians”. Пресконференція з нагоди старту кампанії відбулася 10 травня 2022 року у місті Загреб.

 «Support Ukrainians» – це ініціатива корпорації «Біосфера», одного з найбільших українських виробників і дистриб’ютів товарів для дому та засобів гігієни, з великими європейськими роздрібними мережами. Мета проекту – підтримати українських виробників, а також соціальну та економічну стабільність України у ці важкі часи. У рамках кампанії передбачається організація спеціальних брендованих полиць з продукцією корпорації в магазинах найбільших європейських ритейлерів, аби привернути увагу споживачів до продукції, зробленої в Україні.

Важливою частиною кампанії є її благодійна складова. Так, у рамках ініціативи передбачається відрахування певної суми з кожної проданої одиниці міжнародній організації UNICEF, яка допомагає постраждалим внаслідок війни в Україні дітям.

«Для нас важливо було не тільки посилити експорт, аби підтримати діяльність і виробництво в Україні, а й нести соціально-відповідальну місію. Саме тому, ми плануємо співпрацю з однією із найавторитетніших світових організацій – UNICEF: частину прибутку компанія буде перераховувати на допомогу українським дітям. Сьогодні експорт українських продуктів – надважливий для національних  виробників. Попри всі складнощі, ми продовжуємо працювати та виготовляти свою продукцію. Купуючи товари made in Ukraine, європейські споживачі отримують не тільки якісний продукт, а й допомагають компаніям підтримувати виробництво в Україні, виплачувати заробітні плати, податки, зберігати робочі місця. Я дуже вдячний Республіці Хорватія за всеохоплюючу підтримку України. У наших найближчих планах розширення даної ініціативи і на інші країни Європи», – зазначив Андрія Здесенко, СЕО та власник корпорації «Біосфера».

Участь у пресконференції з нагоди запуску кампанії взяли: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія Василь Кирилич, власник та СЕО корпорації «Біосфера» Андрій Здесенко (онлайн), повноважний представник Хорватської економічної палати, самостійна радниця Центру з питань інтернаціоналізації Сузана Кнежевич, UNICEF Croatia, а також представники топ-менеджменту найбільших європейських ритейлерів.

“Нам дуже приємно, що саме торговельні мережі в Хорватії започатковують таку важливу акцію на підтримку українського бізнесу та українського народу. Це є черговим проявом солідарності та дружньої підтримки Хорватією України в часи надважких випробувань для українського народу – боротьби проти російського агресора, боротьби за свободу і незалежність своєї країни, боротьби на свободу Європи та цілого світу”, – зазначив  Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія Василь Кирилич.

Хорватія є першою країною, де запущено проєкт “Support Ukrainians”, надалі корпорація «Біосфера» планує масштабувати його на інші європейські каїни, в першу чергу – в Румунії та Польщі.

Підтримуємо українців – наближаємо перемогу!