Пт. Мар 29th, 2024

За рік роботи мережа бутиків OFFTOP від «Сільпо» зросла до 40 магазинів у 17 українських містах. OFFTOP – це формат «емоційних магазинів», у яких продаються різноманітні аксесуари для вечірок і хюґе-ранків, для подорожей і дому, для спорту і хобі – від набору для пінг-понгу до набору для бір-понгу. Подарунки, посуд, гаджети, канцелярія, іграшки і просто надихаючі речі, щоб підняти настрій.

Сьогодні мережа OFFTOP налічує 5 окремих бутиків у Києві та Одесі, а також 35 бутикових зон у супермаркетах «Сільпо» (формат shop-in-shop) у 17 українських містах. Частина бутиків відкриваються у колаборації із кав’ярнею Feeltrd. Всередині є кімнати з фотостудією OFFTOP Foto — ідеальним місце для селфі, де також можна скористатися послугами професійного фотографа й навіть візажиста.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Коли у грудні 2020 року ми запускали OFFTOP, то надихалися досвідом інших країн, а також консультувалися зі світовими експертами. В Україні ніша емоційних товарів була фактично вільною, тому нам вдалося успішно її зайняти. Весь рік ми експериментували з інтер’єром та асортиментом товарів, адаптуючись під запити та потреби гостей.  Нам вдалося створити унікальну атмосферу, яка дозволяє дарувати радість та щасливі враження гостям», — розповідає керівниця проєкту Ната Бачіашвілі.

У бутиках OFFTOP на гостей чекають понад 2000 найменувань товарів-дивовижок: подарунки, декор, канцтовари, дитячі іграшки, все для вечірок, товари для творчості й спорту. Серед нового товару ми запропонували нашим гостям декоративну косметику власного виробництва торгової марки Wow Glow.

У 2021 році OFFTOP розробив власне пакування товару. Таким чином, OFFTOP поступово планує переходити на продаж товарів у власній упаковці.

Загалом, мисливці за трендовими скарбами — продавці в OFFTOP добре розуміються на тому, як порадувати кого завгодно – від незнайомця до дитини – та знають, що тобі потрібно, навіть якщо ти сам про це ще не здогадувався.

ПРО «СІЛЬПО»

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на грудень 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europes Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.