Вт. Кві 23rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Напередодні різдвяних свят велика мережа роздрібних магазинів АТБ дивує споживачів новим національним промо “АТБ вітає тебе!”. Напередодні зимових свят мережа пропонує покрутити колесо фортуни на сайті та виграти подарунок під ялинку, який вирушить до переможця ще до закінчення акції.

Разом з агенцією маркетингових сервісів Twiga`Go мережа запустила масштабну акцію, головним подарунком якої є 1 800 000 гривень на придбання таунхауса. Окрім цього учасники мають змогу виграти 15 телевізорів, 30 роботів-пилососів, 100 золотих кулонів, сертифікати на знижку в магазинах Gold.ua, Comfy, а також передплати на MEGOGO.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Ми не змінюємо своїх традицій, і знову спробували перевершити самих себе — і в креативній подачі, і в ефектності подарунків. Для нас та наших партнерів це ще одна можливість висловити споживачам турботу та вдячність за те, що вони обирають саме нас», — зазначає генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

Заради всеукраїнської акції ритейлер об’єднав 16 брендів від 4 компаній-виробників: Pepsi, Lay’s, Садочок, Чудо, Машенька, Слов’яночка, Агуша, Хрусteam, Cheetos, Mirinda, 7 Up, Persil, Silan, Losk, Nescafe, Norven. Подарунковими партнерами акції стали Comfy, Gold.ua та MEGOGO. Щоб долучитись до акції, споживач має придбати товарів на суму від 200 грн одним чеком, включно з щонайменше одним товаром бренду компанії-партнера. Після цього потрібно зареєструвати код із чеку на сайті. Щойно він буде верифікований, учасник зможе покрутити віртуальне колесо фортуни на сайті та одразу визначити свій подарунок. Чекати на нього до кінця промо не доведеться — подарунок вирушить до його власника до закінчення акції.

«До новорічної ночі ще місяць, та ми захотіли створити відповідну атмосферу затишку та магії майбутніх свят вже на початку грудня. А що може бути кращим за подарунки? Нове промо від АТБ — це не просто рекламна кампанія. Це можливість потішити себе та своїх близьких напередодні Нового року. Ми віримо в те, що це свято приносить щастя, тому об’єдналися з нашими партнерами, щоб стати його постачальником», — розповідає директор з маркетингу мережі АТБ Валерій Бондарь.

Попри традицію запрошувати українських селебріті до рекламних роликів, цього разу креативна команда вирішила зробити ставку на сингл, текст і мотив якого запам’ятовуються вже з першого прослуховування. До цього додали кумедний ролик, де охоронець грає ковбасою на барабанах, а фея-касирка чаклує над домом мрії.

«Ми не раз запускали акції з АТБ, але нове промо вражає масштабами подарункового фонду. Попередні кампанії, де народні селебріті в яскравих образах підкорювали серця українців, приносили гарні результати. Цього разу перед нами постав новий виклик — перевершити самих себе. Для цього ми написали пісню, яка надовго засідає у голові та неодмінно асоціюється з мережею АТБ. Додали кілька рухів, які легко запам’ятовуються, та колоритних персонажів. І ми отримали крутий ролик, який, впевнена, стане вірусним», — пояснює керуюча директорка Twiga`Go Альона Андрієвська.

Над проєктом національних масштабів працювали одразу три агенції у складі омніканальної маркетингової групи Twiga Ukraine. Команда Twiga`Go стала лідером з розробки та реалізації промо. Агенція Lions працювала над концепцією кампанії, а креативне відеоагентство Lovivideo очолило виробництво рекламного відео.

«Промо від АТБ — це завжди незабутні емоції та фантастичні подарунки! А напередодні новорічних свят це саме те, що потрібно кожному з нас. Ми реалізували можливість не лише отримати подарунки, а й сконструювати електронну листівку, яку кожен учасник може створити на сайті та надіслати рідним. Маленькі прояви уваги не менш важливі за цінні подарунки», — додає Олена Маковецька, керівниця трейд-маркетингового відділу ТОВ «АТБ-маркет».

Акція триватиме з 1 по 26 грудня 2021 року у всіх магазинах мережі «АТБ» та в онлайн-магазині «АТБ». Умови шукайте на сайті.