Пт. Мар 29th, 2024

Український омніканальний ритейл техніки та електроніки запустив першу різдвяну кампанію після оновлення бренд-платформи. Eldorado представив кампанію «Нехай мрії здійснюються, а все інше – справа техніки». Святковий ролик бренду в цьому році присвячений справжній магії людяності й надії.

Eldorado у новій комунікації, розробленій разом з креативною агенцією IAMIDEA, допомагає здійснити бажання того, хто вже, мабуть, і не вірить у новорічну магію.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Нехай мрії здійснюються, а все інше – справа техніки.Eldorado.ua заради сімей

«Одним із головних трендів новорічних роликів останніх років стало людське спілкування, сім’я, друзі. Чим людяніша новорічна кампанія – тим популярнішою зараз вона може стати. Ми послідовно вибудовуємо та комунікуємо наше нове позиціонування – домашнього постачальника техніки та турботливого бренду заради сімей, тому для нас у різдвяній компанії сімейні традиції  були в пріоритеті. Ми, в Eldorado, окрім іншого хотіли своєю кампанією нагадати, що люди старшого віку теж чекають дива на свята та дуже часто залишаються поза увагою, хоча для них це також особливо чуйний час.» — прокоментувала Оксана Кулікова.

Центральною фігурою різдвяної історії Eldorado стала сім’я та її бажання створити казку для себе та диво для інших. А техніка, як і Eldorado.ua, як завжди поруч, допомагає бажаному здійснитися. Бо ж все це, зрозуміло — Заради сімей.

Цією історією ми хотіли нагадати про давню істину — дарувати набагато приємніше, ніж отримувати. Бо щедрість та жага авантюризму — це те, що створює  новорічну магію у реальному житті. Прототипом історії стала реальна ситуація, коли під час ремонту під підлогою знайшли стару новорічну листівку, залишена кимось, хто жив у квартирі до нас.  Вона була настільки старою, що мимоволі намагаєшся уявити, яка історія за нею стоїть. І ми уявили” — Валерія Гаврилюк, копірайтерка IAMIDEA.

Оксана Кулікова, директорка з маркетингу та реклами Eldorado відмітила: «Нашою святковою кампанією ми хотіли нагади: найважливіші речі у Новий рік — це не речі насправді. Це миті, люди, стосунки. Це гірлянда, яку рятуєш від котика. Повний холодильник, який не можна чіпати бо це на Новий рік. Це широкі усмішки рідних, які знайшли подарунок під ялинкою….і багато чого ще. Тож Eldorado бажає, щоб у Новий рік здійснювалися мрії, а все інше — справа техніки».

Створюйте свято один для одного, купуйте подарунки для рідних в Eldorado та святкуйте Новий рік з сім’єю, а все інше справа техніки.

Eldoradoзручний сімейний постачальник домашньої техніки та електроніки, представлений в оф-лайн і он-лайн середовищі. Компанії з 22-річною історією, один з найбільших ритейлерів України.  Мережа нараховує понад 120 магазинів в більш ніж 50 містах України. Компанія пропонує вибір з майже 60 000 моделей сучасної персональної техніки провідних виробників. ELDORADO входить у рейтинг ТОП-10 кращих роботодавців країни за версією журналу «Бізнес», ekonomika + і delo.ua та за версією Міжнародного кадрового порталу grc.ua. Головний офіс компанії знаходиться в Києві.