Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Відкриття магазинів Disney, Akvarel Art Republic, Антошка та LEGO, запуск дитячого бренду Comfy Kids, відкриття інноваційного digital-парку розваг Neopolis indoor themepark  та інші новини, пише RAU.

Disney в ТРЦ Подоляни

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У тернопільському ТРЦ Подоляни на другому поверсі відкрився магазин дитячих товарів Disney.

Akvarel Art Republic у ТРЦ DREAM YELLOW

У жовтні на третьому поверсі київського ТРЦ DREAM YELLOW в атріумі Бразилія відкрився магазин канцелярських товарів та товарів для творчості Akvarel Art Republic.

Comfy запускає дитячий бренд Comfy Kids

Компанія Comfy, один з провідних омніканальних рітейлерів побутової техніки та електроніки в Україні, розширює асортимент дитячих товарів та запускає бренд Comfy Kids.

Comfy Kids – це:

  • новий розділ з дитячими товарами на сайті Comfy.ua;
  • широкий асортимент дитячих іграшок і товарів для творчості, товарів для майбутніх мам, памперсів і товарів для гігієни, дитячого текстилю і меблів, товарів для безпеки малюків, дитячого транспорту – від колясок до самокатів і велосипедів та багато іншого від провідних виробників;
  • сучасний дизайн сайту зі зручним пошуком та анімованими картками товарів;
  • унікальні shop-in-shop провідних світових брендів Lego і Pampers.

Разом з брендом Comfy Kids з’явився новий унікальний для України сервіс “Грай-Повертай”. Він дозволяє протягом 12 місяців після товару повернути його (у будь-якому стані, навіть зламану іграшку) і отримати до 100% від вартості товару на бонусну картку Comfy. Отримані бонуси можна витратити на нові покупки в Comfy та Comfy Kids.

Ще один унікальний сервіс у Comfy Kids – “Повертай 30”. Він дозволяє протягом 30 днів повернути іграшку або інший дитячий товар (без пошкоджень та у фірмовій упаковці). Також покупцям дитячих товарів у Comfy Kids доступні всі звичні переваги покупок у Comfy:

  • Покупки у кредит або безпроцентну розстрочку через банки-партнери,
  • Бонуси Comfy – нарахування 1% бонусів при кожній покупці,
  • Зручна доставка у магазини Comfy, через сервіси доставки “Нова пошта” та Justin або адресна доставка додому.

LEGO Group опублікувала результати І півріччя 2021 року

LEGO Group повідомила про свої фінансові результати за І півріччя — до 30 червня 2021 року. Доходи за цей період виросли на 46% у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року і сягнули 23 млрд данських крон. Продажі споживачам виросли на 36%, що перевищує відповідні показники іграшкової галузі та забезпечує зростання частки як глобального ринку в цілому, так і усіх основних ринків.

Операційний прибуток склав 8 млрд данських крон, що на 104% більше, ніж у І півріччі 2020 року, попри програму стратегічних інвестицій для підтримки зростання у довгостроковій перспективі. Електронні продажі через платформу компанії та платформи партнерів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року виросли на 50%.

Компанія також запустила новий формат роздрібних магазинів, який у другому півріччі 2021 року буде реалізовано приблизно у 60-ти магазинах. Цей формат був представлений у червні на відкритті нового флагманського магазину в Нью-Йорку. Він покликаний створювати для відвідувачів ефект занурення, гри з брендом, яка залишається у пам’яті.

LEGO Group продовжила розширювати глобальну роздрібну мережу, відкривши у першому півріччі 2021 року більше ніж 60 фірмових магазинів, зокрема, понад 40 у Китаї. Завдяки цьому загальна кількість роздрібних магазинів LEGO станом на 30 червня сягнула 737, причому 291 з них розташовані у Китаї.

Третій магазин LEGO на території Польщі

Після Варшави фірмовий магазин LEGO відкрився у Вроцлаві. У магазині у Вроцлаві покупці знайдуть новітні набори LEGO, у тому числі недоступні в інших каналах продажу, а також цікаві атракціони, такі як станція персоналізації мініфігурок або місце для будівництва з цегли.

Інноваційний digital-парк розваг Neopolis indoor themepark в ТРЦ Respublika Park

В ТРЦ Respublika Park у листопаді вперше в Україні відкривається інноваційний digital-парк розваг – Neopolis indoor themepark площею 11 000 кв. м. Особливості парку:

  • найдовша крита американська гірка в Європі
  • найбільший і топовий вибір VR-атракціонів
  • перше anti-adult кафе 80 Lvl для тінейджерів
  • кіберспортивна зона
  • хайпові воркшопи DJ, Street Style і роботи
  • битва стартапів за епічний приз
  • тридцять атракціонів
  • супер-сучасна колекція відеоігор

Також в парку розваг буде розташований ресторан Neoport створений у digital-стилі й призначений для всієї родини, де кожен знайде їжу за смаком. Для особливих випадків – випускний, день народження або корпоративний захід – передбачені 13 Party Space c індивідуальним 3D-контентом.

Антошка відкриє в Respublika Park свій найбільший магазин в ТРЦ

До кінця року мережа Антошка планує відкрити новий магазин в ТРЦ Respublika Park. Він стане найбільшим з розміщених у ТРЦ. При підготовці до відкриття компанія постаралась врахувати весь отриманий досвід нового формату і врахувати зміни, які відбуваються на ринку для максимального покриття потреб клієнтів і поліпшення їх досвіду від відвідування магазинів.