Вт. Кві 16th, 2024

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo та сайт Аптека 911 оголосили про початок співпраці, що полягає в інтеграції наявних в базі сайту Аптека 911 товарів у додаток Glovo за використання технології Corezoid Hyperautomation Engine від компанії Middleware (США).

Glovo продовжує розвивати напрям швидкої доставки продуктів із супермаркетів, товарів з магазинів та ліків з аптек у місті. Сьогодні сервіс розпочав партнерство з  сайтом Аптека 911, до бази якого входять 1120 аптек у 215 містах України.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Сайт Аптека 911 передає у додаток Glovo весь асортимент аптечних товарів у 26 містах України: Білій Церкві, Борисполі, Черкасах, Чернігові, Чернівцях, Дніпрі, Броварах, Ірпіні, Бучі, Івано-Франківську, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Кропивницькому, Кривому Розі, Києві, Луцьку, Львові, Одесі, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Вінниці, Запоріжжі та Житомирі.

Для замовлення медикаментів користувачу додатку Glovo необхідно перейти в баббл “Здоров’я та краса“, обрати заклад Аптека 9-1-1 та відповідну рубрику (наприклад, “Застуда і грип”, “Детоксиканти та сорбенти”, “Купання та гігієна”), або скористатись зручним пошуком за найменуванням.

Інтеграція сайту Аптека у 911 з сервісом Glovo традиційно відбулась за допомогою хмарної технології Corezoid.

“Однією з важливих цілей сервісу Glovo є постійне покращення досвіду користувачів з додатком, зокрема у представленні актуальної інформації щодо наявності товарів для замовлення. Для реалізації цієї мети ми вже кілька років активно співпрацюємо з компанією Middleware не лише в Україні, але й в деяких інших країнах, де присутній сервіс Glovo. 

Технологія Corezoid допомагає нам оптимізувати процеси інтеграції нових партнерів у сервіс Glovo. Наприклад, активація одного закладу до сервісу займає всього до 5 хвилин,” – зазначив Дмитро Расновський, генеральний менеджер компанії Glovo в Східній та Центральній Європі.

Технологія Corezoid дозволяє завантажувати та оновлювати повний асортимент товарів аптеки, актуалізувати ціни у користувацькому додатку Glovo без залучення співробітників сервісу. Швидкість оновлення асортименту залежить від кількості підключених локацій та представлених ідентифікаторів товарної позиції. Також, технологія автоматично оновлює дані згідно з різними параметрами товару в конкретнiй аптеці кожні 6 хвилин, а в усіх підключених до сервісу аптеках – кожні 30 хвилин. Це надає можливість користувачам додатку Glovo завжди бачити актуальну інформацію.

Як виглядає підключення нової точки до сервісу доставки Glovo?

При підключенні нової точки до платформи Glovo з допомогою технології Corezoid між сервісами  узгоджуються технічні правила інтеграції, серед яких:

  • джерело інформації про рубрики, назви ліків, цін, зображення тощо;
  • швидкість синхронізації інформації одночасно в системах Glovo та Аптека 911 (ціни, наявність товарів тощо). 

“Ми дуже раді співпрацювати з Glovo та Аптекою 911, – прокоментувала Ольга Худік, CBDO компанії Middleware. – Ми продовжимо докладати максимальних зусиль для вирішення складних технологічних задач, які дають змогу рости бізнесу наших партнерів.”

Про Glovo

Glovo — це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у більше 900 містах у 23 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці.

Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більше 50 тисяч кур’єрів, кількість асоційованих партнерів досягає 90 тисяч. Більше про компанію Glovo за посиланням: about.glovoapp.com/en/

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 38 містах — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Луцьку, Хмельницькому, Кременчуці, Ужгороді, Маріуполі, Умані, Трускавці, Дрогобичі, Чорноморську, Бердянську, Кам’янці-Подільському, Кам’янському, Краматорську. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: glovoapp.com/ru/map

Про Middleware

Компанія Middleware Inc. (США) була заснована в 2014 році. Компанія Middleware є розробником та власником технологій Сorezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share.CreditCard, Control.Events. Middleware працює над проектами цифрової трансформації з клієнтами та партнерами у всьому світі. Офіси Middleware розташовані у США (Каліфорнія, Редвуд) та Україні (Дніпро). Основні клієнти: Western Union, METRO Cash&Carry, Avon, Philip Morris, TBC Bank. Серед ключових партнерів: Visa, Rakuten Viber, Mambu, Apple, Google. Middleware також має статус компетентності фінансових послуг від Amazon Web Services (AWS).

Про сайт Аптека 911

Це перший інноваційний майданчик для онлайн-бронювання та організації доставки товарів аптечного асортименту, а також віддаленої цілодобової консультації з сімейним лікарем,   який працює з 2014 року: https://apteka911.ua/

На сьогодні сайт Аптека 911 співпрацює з 1120   аптеками в Україні, його асортимент налічує 21 000 доступних для замовлення товарів. Щоденно користувачі платформи роблять близько 20 000 замовлень.

u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457 u0432 u0442u043eu0440u0433u043eu0432u043bu0456