Чт. Мар 28th, 2024

14 жовтня 2021 року відома міжнародна мережа товарів для дому JYSK відкрила оновлений магазин в Києві за адресою Дніпровська набережна, 33 (ТЦ Аракадія Позняки).

Як повідомила RAU прес-служба компанії, головна особливість оновленого магазину – більший зал, що дає змогу представити більше товарів, а також ті, які раніше можна було придбати лише онлайн.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Компанія JYSK відкрила перший у Києві магазин формату XL (фотоогляд)

Оновлений магазин JYSK в торговому центрі Аркадія став першим у Києві, що запрацював у форматі XL. Його площа становить 1560 кв. м  – це в середньому на 400-500  кв. м більше від звичайного магазину JYSK. А це означає ще більше можливостей для представлення покупцям ширшого асортименту, особливо меблів для дому та товарі для сну в скандинавському стилі.

У компанії розповіли, що святкове відкриття спланували досить насичене: протягом тижня на відвідувачів чекає безліч акційних пропозицій, вигідні знижки на низку товарних категорій і, звісно ж, приємні подарунки та розіграш головного призу – двоспального матрацу.

А ще, JYSK перший раз буде проводити активність «Міняємо вашу стару постільну білизну на нову». Всі, хто принесе свою стару постіль, у перший тиждень святкового відкриття отримають ще додаткову екстра-знижку 20% на будь-який комплект постільної білизни.

Всі деталі та умови акційних пропозицій можна дізнатися за посиланням: JYSK.ua/kyiv

Виконавчий директор компанії JYSK в Україні Євгеній Іваниця розповідає: «Ми прагнемо розширювати та вдосконалювати свою мережу по всій території України, саме тому одним з етапів було відкриття магазину з більшою площею, щоб ще більше унікальних пропозицій змогли побачити наші покупці. А головне: вони побачать ті товари, які до цього моменту пропонувалися в Україні тільки онлайн.  Покупцям важливо порівнювати різні моделі та дизайн товару для оселі, вибрати щось за своїм смаком. Тепер жителям Києві представлено найбільший асортимент бренду JYSK в Україні. Це вже другий магазин такого формату в Україні, перший ми відкрили влітку в Дніпрі».

Нагадуємо, що магазин в ТЦ Аркадія стане вже 23-м магазином JYSK у Києві, якщо не враховувати передмістя. Також представники JYSK запевняють, що розширення й оновлення мережі невпинно триває, а отже – ще більше жителів різних міст і містечок України зможуть відвідати магазини JYSK офлайн, насолодитися скандинавською атмосферою, ознайомитись із товарами бренду та відчути всі переваги JYSK.

Довідка

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів і товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких – повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

До складу групи JYSK входить більше ніж 3000 магазинів у 50-ти країні світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

В Україні працює 81 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та інших, а також онлайн-магазин www.JYSK.ua.