Чт. Мар 28th, 2024

Восени 2021 року в другій частині ТРЦ Dream Town відкриє двері 41-й в Україні магазин бренду Sinsay площею майже 1200 кв. м.

Як повідомили RAU в прес-службі ТРЦ, переговори щодо входження бренду Sinsay проходили досить динамічно, оскільки обидві сторони були зацікавленими в позитивному результаті.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Не дивлячись на те, що ми зайшли в другу чергу, ми віримо, що наш клієнт легко нас знайде, і буде задоволеним візитами до нас. ТРЦ Dream Town є одним з ключових у місті Києві, зі своєю історією, з постійними клієнтами. Відкриття ще одного магазину нашого бренду, безсумнівно, потішить відвідувачів. Ми розраховуємо, що даний магазин займе гідне місце серед інших магазинів нашої мережі», – поділився Ярема Івахів, генеральний директор компанії LPP в Україні.

Новий магазин бренду буде презентовано в новому концепті, з чітким зонуванням та кольоровою навігацією по департаментах і відділах. В дитячому відділі буде представлено одяг для дітей різного віку: від немовлят до підлітків, зокрема з’явиться лінія teen – одяг до 12-ти років.

Вже традиційно для відвідувачів готують широкий вибір жіночих джинсів (від базових до fashion-моделей), трендові колекції повсякденного одягу, що будуть змінюватися щомісяця, товари для дому та краси (home and beauty) та широкий асортимент сезонних аксесуарів.

Крім того, в межах підтримки стратегії сталого розвитку, у Sinsay  планують розширювати лінію еко-товарів,  які позначенні спеціальними етикетками, та продовжать розвивати напрямок ліцензійних товарів (речі із зображеннями  улюблених героїв мультфільмів та фільмів).

«Відкриття наступного магазину одного з брендів группи LPP відбудеться в межах наступних етапів реновації та реконцепту ТРЦ Dream Town і є важливим кроком в продовженні довготривалої співпраці. Впевнений, що такий крок тільки посилить позиції обох сторін на ринку, – розповів керуючий директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець. – Це також міцний сигнал для ринку – яким ми бачимо майбутнє другої частини Dream Town та всього комплексу в цілому. Оновлений, яскравий, динамічний ТРЦ».

Sinsay – це бренд, який  відповідає потребам підлітків, а також молодих жінок, чоловіків, батьків та їх дітей. Він задовольняє смаки дівчат, які хочуть виглядати стильно не лише в школі, але й на вечірці. Бренд також пропонує широкий асортимент одягу та аксесуарів для активних і незалежних жінок, які цінують повсякденний стиль і комфорт за розумною ціною. Асортимент бренду доповнено колекціями дитячого одягу і аксесуарів, а також елементами дизайну інтер’єру.