Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Відтепер в швидкісних потягах “Інтерсіті” пасажири мають можливість орендувати зарядні пристрої та не турбуватися про розряджені гаджети. Найзручніший бонус та перевага: повербанк можна взяти з собою.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Наприкінці липня в зоні кафетерію в усіх швидкісних потягах “Інтерсіті” в цілях підвищення якості обслуговування пасажирів були встановлені зарядні станції українського сервісу шерінгу повербанків Fast Energy. Пасажири мають змогу орендувати повербанк та повернути його протягом двох тижнів в будь-якому зручному місці, де встановлені станції мережі. 

Нагадаємо, що під час проведення в Києві відомого музичного фестивалю Atlas Weekend 2021 на локаціях заходу також були встановлені зарядні станції Fast Energy, якими скористалися тисячі слухачів та відвідувачів події.  

Як це працює?

Сервіс шерінгу повербанків Fast Energy працює за допомогою мобільного додатку, який можна скачати в магазині Apple Store або Google Play.

Щоб орендувати пристрій, потрібно встановити додаток Fast Energy, відсканувати QR-код зображений на станції, взяти повербанк, а після завершення зарядки, повернути його у будь-якій зручній локації, де встановлена станція Fast Energy та оплатити послугу.

«Карту локацій та найменування закладів, де можна взяти або повернути повербанк відображена у додатку. Ми передбачили кабелі сумісні до всіх пристроїв з потрібним користувачу роз’ємом: lighting, type-C та micro-USB. Тому зарядити можна будь-який девайс – смартфон, iqos, навушники, смарт-годинники та інше. Енергетична ємність павербанків – 5000 мА», – розповів Артем Степанчук, засновник проекту Fast Energy. 

Яка вартість послуги?

Перші п’ять хвилин користування пристроєм безкоштовні. Потім плата буде стягуватися щопівгодини. Вартість – 29 грн, максимальна сума за добу не перевищує 145 грн. Кожен наступний день користування пристроєм коштуватиме 145 грн. 

“В додатку фіксується статистика кожного користувача, яку зручно відслідковувати: скільки часу ви безкоштовно користувалися повербанком, загальна вартість послуг, ID повербанків та станцій, на якій було взято пристрій тощо”, – зазначили представники компанії.

Про проект Fast Energy

Сервіс шерінгу повербанків Fast Energy з’явився у вересні 2020 року. Заснував проект український підприємець Артем Степанчук. Вперше продукт був презентований в Одесі. 

На сьогоднішній день встановлено понад тисяча станцій шерінгу повербанків мережі Fast Energy по всій Україні в популярних закладах харчування, кінотеатрах, супермаркетах, аеропортах та на АЗС. Серед них – «Пузата Хата», аеропорт Бориспіль, «Сільпо», ОККО, Multiplex, «Сушия», Lokal, «Планета Кіно», «П’яна Вишня», Pesto, TBILISO, Сityzen, Avalon, «Анчоусная», Mushlya, «Кумпель», Pivna Duma та інші.

Детальніше про проект можна дізнатися на сайті Fast Energy.