Чт. Мар 28th, 2024

Бренд Золотий Вік продовжує розширювати географію нового формату.

18 липня 2021 року відбулось довгоочікуване відкриття першого в Україні магазину «Золотий Вік Fashion» у ТРЦ Ocean Plaza. Це друга локація такого формату після острова, який з’явився у червні 2021 року у ТРЦ Gulliver, повідомляє RAU.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Новий магазин розміщений на першому поверсі ТРЦ та займає площу 42 кв. м. Яскравий світлий інтер’єр – це мікс інновацій та краси в ювелірному форматі. Тут домінують бірюза, золото та білий, які доповнені трендовими кольорами 2021 року – лимонно-жовтим і рожевим. За концепцією бренду саме така кольорова гама якнайкраще здатна доповнити образ.

Дизайн локації приваблює сучасним стилем, легкістю та нестандартними рішеннями. Вітрини нового формату з відкритим доступом надають можливість максимально ближче познайомитися з колекціями та обрати бажану коштовність за стилем. Прикраси розміщені на ювелірному обладнанні з прозорими елементами. Завдяки цьому можна оцінити найдрібніші деталі – чистоту дорогоцінних каменів, глибину кольорів, блиск металу. Інноваційна віртуальна вітрина пропонує ознайомитися з усіма колекціями бренду.

Спеціальне зонування поділяє простір магазину на дві частини: в одній представлені fashion-колекції бренду, в іншій – класичні золоті прикраси з діамантами, сапфірами, гранатами, смарагдами та іншими дорогоцінними каменями.

Справжній must have сезону літо/осінь-2021 – п’ять дизайнерських колекцій. Це і стильні мінімалістичні моделі без вставок лінії Flow, і 3D-геометрія в колекції Accent. У прикрасах Wind перетин витків у різноманітних формах створює особливо чуттєвий візерунок та об’єм. Bubbles – це колекція, де золото детально відтворює розсипи перлин, а в лінії Monisto чарівна етніка стародавнього Риму переосмислюється сучасною елегантною лаконічністю.

У суботу 24 липня 2021 року Золотий Вік запрошує всіх на святкове відкриття магазину у новому форматі. На вас чекають шалені знижки та подарунки. А кульмінацією свята стане виступ чарівної скрипальки.

Яскравий дизайн, можливість поєднувати вишукану класику та сміливі світові тренди, клієнтоорієнтовний friendly-сервіс – це все у новій локації від ювелірного бренду. Обирайте свій стиль та доповнюйте образ разом з «Золотий Вік Fashion».

«Золотий Вік» – почуття прикрашають!

https://www.instagram.com/zolotoyvek.ua/

https://www.facebook.com/zolotoyvek.ua