Пт. Мар 29th, 2024

12 червня французька мережа спортивних товарів Decathlon відсвяткувала відкриття магазину в найбільшому в південному регіоні України ТРЦ Riviera. Знайти новий спортивний магазин можна за адресою Південна дорога, 101А. Тож не дивно, що це найбільший спортивний магазин на Півдні країни. Його площа становить 3000 кв.м., де покупці можуть не лише обрати, а й спробувати товари для фізичної активності у 70 видах спорту. Так, під шоуруми та зони для тестування товарів у магазині виділено 250 кв.м.

Експансія в регіони демонструє активне впровадження стратегії розвитку Decathlon в Україні, а також реалізацію своїх цілей та місії — робити спорт доступним для всіх: від новачка до профі, гарантуючи найкращу якість за доступними цінами.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Для місцевих жителів це довгоочікуване відкриття, адже Одеса — ідеальне місце для спорту з чудовими погодними умовами, узбережжям, спортивною інфраструктурою  та розвиненим туризмом.

“Наш магазин в Одесі пропонує спортивні товари, що враховують потреби регіону: великий асортимент каяків, САП-дошок, наметів, велосипедів, товарів для настільного тенісу і загалом традиційно представляє товари для 70 видів спорту під одним дахом.

У всіх видах спорту ми пропонуємо широкий вибір: від товарів за доступну ціну до високотехнологічних та інноваційних продуктів. Decathlon прагне змінити правила гри на спортивному ринку, і надалі буде розвивати свою роздрібну мережу в Києві та в регіоні, а також продавати свою продукцію через партнерів”, — зазначив СЕО Decathlon Ukraine Флоран Гійє.

“З відкриттям магазину Decathlon загальна площа магазинів для спорту в ТРЦ Riviera складе близько 5.5 тис кв. м, що робить нас регіональним лідером в цій категорії товарів. ТРЦ Riviera продовжує підтримувати експансію міжнародних і провідних українських брендів з метою досягти частки операторів-лідерів ринку понад 90% у третьому кварталі 2021 року”, — поділився Андрій Бринзило, генеральный директор ТОВ Нові Бізнес Погляди, керуючий директор ТРЦ Riviera. 

У день відкриття одесити мали можливість побачити новий круговий формат магазину, ознайомитися з якісним спортивним інвентарем бренду, скористатись акційними пропозиціями, долучитися до спортивних челенджів з призами, протестувати товари та відкрити для себе нові види спорту. 

Зазначимо, що бренд Decathlon широко відомий у Франції та інших країнах Європи, де визнаний світовим лідером у спортивному ритейлі, який спеціалізується на розробці та виробництві товарів.

Нагадаємо, що перший магазин мережі в Україні відкрили в березні 2019 року. Він знаходиться в столичному торговому центрі «Рітейл Парк Петрівка» (просп. Степана Бандери, 15-Г). Другий було представлено у листопаді 2019 року на Біличах (вул. Берковецька, 6). Віднедавна, 7 травня 2021 року, на лівому березі столиці — в ТРК «Проспект» за адресою вул. Гната Хоткевича, 1В з’явився третій магазин мережі Decathlon. Також товари доступні для замовлення і в інтернет-магазині.