Чт. Кві 18th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Вплив пандемії, попри всі сподівання на її закінчення, продовжується: змінюється життя, робота та споживацький попит. Найбільші зміни відбуваються у сфері рітейлу, де всім учасникам процесу доводиться максимально швидко адаптуватись, освоювати нові навички, впроваджувати інноваційні рішення, а подекуди й бути на крок попереду.

У нових реаліях більшість торгових центрів роблять ставку на партнерські домовленості з орендарями та створення нової цінності для відвідувачів. RAU розповідає, як приймає виклики сьогодення найбільший торгово-розважальний центр у Західній Україні.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Ми зрозуміли, що ефект відкладеного попиту дасть знати про себе після локдауну, тому всіляко підтримували орендарів у пошуку покращеної пропозиції для кінцевого споживача. Ротації, зміни орендної площі та оновлення форматів магазинів вже дали свій результат у 2021 році, про що свідчать як показники відвідуваності, так і товарообігу у нашому ТРК», – розповідає директор з оренди ТРК Victoria Gardens Олександр Буркацький.

На початку року магазин JYSK у Victoria Gardens розпочав роботу в оновленому форматі Store Concept 3.0 у рамках процесу модернізації усіх магазинів мережі. Магазин було оновлено у період січневих обмежень, однак досі відвідувачі висловлюють позитивні відгуки: магазин став просторішим, а нове зонування дає краще уявлення покупцю про те, що з чим поєднати при виборі конкретного товару. Сучасний дизайн, посилене використання брендових кольорів, переобладнані полички та розумне ергономічне планування кожного квадратного метру ще більше підкреслили ідею зручного вибору товарів для дому.

Після весняного локдауну у 2021 році всі з нетерпінням очікували відновлення роботи розважального сегменту, який постраждав найбільше через введені обмеження. На другому поверсі ТРК Victoria Gardens  у новому форматі розпочав роботу дитячий розважальний центр Papashon Kids. Відвідувачі торгового центру відтепер можуть оцінити не тільки приємні зміни в інтер’єрі, нове фасадне оздоблення, але й нову цінову концепцію. Papashon Kids пропонує фіксовану плату за вхід, яка незначно відрізняється у будні та вихідні дні та передбачає безлімітне користування всіма розвагами за винятком гральних автоматів.

Якщо JYSK і Papashon Kids обрали напрям оновлення формату та дизайну, то такі магазини як Bomond та  Pazolini наважились на ще радикальніші зміни.

Магазин Pazolini, в якому представлено взуття та аксесуари сегменту accessible luxury, відкрився у новому приміщенні торгового центру з більшою площею, аніж була до того. Така зміна локації посприяла збільшенню асортименту та стала ключовою перевагою не тільки для самого бренду, але й для його відданих шанувальників.

Натомість, магазин парфумерії та косметики Bomond окрім зміни локації, навпаки зменшив площу. Рішення було продуманим та зваженим для обох сторін: як для торгового центру так і для орендаря. І в кінцевому результаті очікування виправдались, а новий формат та приємні бонуси неабияк здивували відвідувачів. До того ж, сама відвідуваність стала більш цільовою, а лояльність прихильників бренду зросла.

Довідка

ТРК Victoria Gardens – найбільший торгово-розважальний комплекс Західної України, розташований у Львові на вул. Кульпарківській, 226 А. ТРК введений в експлуатацію в 2016 році. З березня 2018 року Victoria Gardens знаходиться під управлінням команди Dragon Capital Property Management.

Dragon Capital PM – компанія, яка здійснює управління портфелем комерційної нерухомості однієї з найбільших груп компаній в Україні Dragon Capital. Зараз під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 30 об’єктів комерційної нерухомості, з них 13 об’єктів офісної нерухомості, 6 об’єктів торгової нерухомості і 11 логістичних комплексів площею 662 000 кв. м, що робить компанію одним з найбільших гравців ринку нерухомості України. Портфель об’єктів торгової нерухомості Dragon Capital також включає ТЦ Piramida, ТЦ Smart Plaza Obolon і ТРЦ Аладдін в Києві, ТРЦ Sky Park в Вінниці.