Чт. Мар 28th, 2024

Лінія магазинів EVA відзначила переможниць національної премії «Мама року». За сім років існування проєкт знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав понад чотири тисячі історій щасливого материнства. Цьогоріч героїнями, розповіді про яких вразили онлайн-користувачів та експертів конкурсу, стали матусі з десяти міст України. 

Мама — найдорожча людина в житті. Саме вона піклується, навчає, вірить у нас і любить, не вимагаючи нічого натомість. Ми так багато чим завдячуємо своїм матусям, але так часто забуваємо сказати їм дякую. Аби нагадати про це українцям, а також відшукати, нагородити і розповісти про найкращих мам з усієї країни, лінія магазинів EVA створила власну нагороду та вже всьоме провела національну премію «Мама року».

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Нагородження переможниць конкурсу Мама Року

Протягом лютого-квітня, поки тривала цьогорічна подача заявок, учасники поділилися близько 1100 зворушливими історіями про себе, своїх мам, дружин чи бабусь, що стало рекордним результатом за всі роки існування конкурсу. Переможниці проєкту традиційно були визначені шляхом онлайн-голосування та додатково у п’яти номінаціях — за рекомендаціями відомих експертів. До складу кваліфікованого журі «Мама року-2021» увійшли телеведуча Валентина Хамайко, співачка Наталка Карпа, фітнес-тренерка Марина Боржемська, психолог Любов Лоріашвілі, письменниця Ірина Говоруха та директорка з маркетингу лінії магазинів EVA Ганна Гришина. Усі вони зізналися, що співпереживали кожній героїні, тому зробити вибір було надзвичайно складно.

Так, переможницями сьомої щорічної премії «Мама року» у кожній номінації стали

За онлайн-голосуванням:

За версією експертів:

Героїні історій-переможниць отримали титул «Мама року-2021», численні подарунки від партнерів проєкту та головний приз — казковий вихідний, насичений приємними емоціями, у своєму рідному місті або найближчому обласному центрі. Матусі розпочали свій день у SPA-комплексі, далі на них чекала програма перевтілень від стилістів і візажистів та професійна фотосесія, а кульмінацією відпочинку стало нагородження переможниць під час святкової вечері у родинному колі.

Відпочинок переможниць у спа-комлексі

Перевтілення переможниць від візажистів та стилістів

«Сім років премії «Мама року» означають для нас дуже багато: це роки натхненної роботи, розвитку, великих змін і пошуку важливих інсайтів. За весь час існування проєкту ми отримали понад чотири тисячі історій. І це насправді дуже багато. Це допомогло нам ще краще зрозуміти, чим живуть мами України і чого вони потребують. Лінія магазинів EVA представлена майже у всіх містах України, і щодня до нас приходить така кількість жінок, що ми як соціально відповідальна компанія вважаємо за потрібне позитивно впливати на них та робити їх щасливими. Адже лише така жінка, усміхнена і наповнена, може виростити щасливих самодостатніх дітей», — поділилася Олександра Гнатик, керівниця PR-напряму лінії магазинів EVA.

Довідка

Щорічна премія «Мама року» від EVA присвячена дбайливим, гарним, стильним, успішним, добрим, енергійним і талановитим мамам, що надихають. Раз на рік оголошується конкурс, в якому беруть участь жінки з усієї України. Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Можна взяти участь, розказавши про себе, свою маму, дружину або подругу в одній із 8 номінацій: «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім — моя EVA».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Номінація «Сімейний затишок» — Олена Козаченко з історією «Велике серце».

Номінація «Успіх» — Ярославна Вікторська з історією «В тобі вся сила».

Номінація «Спорт» — Ірина Ляшуга з історією «Спортивна матуся — тренер».