Вт. Кві 23rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

26 травня 2021 року — У центрі Києва відкрито емоційний бутик OFFTOP від «Сільпо» в колаборації з кав’ярнею FEEL__trd. Магазин розмістився на першому поверсі будівлі за адресою: вул. Хрещатик, 21. 138 м2 торгового залу — це дизайнерський простір гібридного формату, де зібрано два топові inside-проєкти «Сільпо». Крім асортименту емоційних товарів OFFTOP і спешелті-кави FEEL__trd, тут є корнер з добірними продуктами від «Лавки Традицій» і професійна фотозона.

OFFTOP ? офіційне джерело емоційних дивовижок мережі «Сільпо». Тут продають різноманітні аксесуари для вечірок і г’юґе-ранків, для подорожей і дому, для спорту й хобі — від набору для пінг-понгу до набору для бір-понгу. Подарунки, посуд, ґаджети, канцелярія, іграшки й просто речі, що надихають і піднімають настрій. Тут можна знайти пухнасті блокноти для нотаток, смішний кухонний таймер, друшляк, який не хочеться ховати, і безліч інших корисних штучок, що стануть справжніми артоб’єктами у вашій оселі.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«На етапі пілоту бутики OFFTOP by Silpo відкривали в семи локаціях: п’ять shop-in-shop у супермаркетах „Сільпо“ в Києві, один у Броварах та окремий бутик у ТРЦ „Проспект“. Нам пощастило створити найкрутішу колаборацію разом з FEEL__trd, і ось нарешті ми відкрили цей справжній щастя-шоп у центрі столиці. Ми пропонуємо не тільки емоції, а й вирішення за оптимальною ціною. Коли довго шукаєш щось для дому чи на подарунок, якщо забув щось узяти в подорож, якщо терміново треба оновити манікюр чи почався дощ, а ти без парасолі, випити кави, перекусити й зробити фото з друзями — це все до нас. Тож хоч би куди ти йшов, завжди можна йти Хрещатиком», — розповідає керівниця проєкту Ната Бачіашвілі.

На Хрещатику гостей чекають цілих 1200 найменувань дивовижок. Мисливці за трендовими скарбами OFFTOP добре розуміються на тому, що може стати в пригоді, як порадувати кого завгодно — від незнайомця до дитини, і знають, що тобі потрібно, навіть якщо ти сам про це ще не здогадувався.

Щоб не втратити наснаги вибирати подарунки, треба зазирнути до FEEL__trd. Тут полюбити каву можуть навіть ті, хто каву не п’є. Особливі сорти власного обсмажування, пряме постачання від фермерів. Частину асортименту кавові експерти відшукали й викупили на плантаціях Центральної Америки. Це справжня speciality-кава. У FEEL__trd топове обладнання, що дає змогу готувати напої на науковому рівні. Баристи FEEL__trd допоможуть підібрати каву з урахуванням найтонших нюансів смаку і побажань гостей — від фільтр-кави до айс-матчі й флет-вайту на рослинному молоці.

«Ми любимо прозорість — у смаку, у роботі, у спілкуванні. І саме тому наші баристи з півслова розуміють, що вам смакуватиме більше: дабл-шот чи фільтр. А вам буде так смачно, що ви захочете випити другу чашку, ще не допивши першу. Ми дбаємо про якість на всіх етапах, не обмежуючись баром: прямі закупівлі зерна, власне обсмажування та асортимент молока для будь-кого. Смачно й тим, хто не п’є каву. Я п’ю каву, але по обіді часто забігаю по лимонад улітку й по авторський чай взимку, бо ж смачно… Фільтруючи зайве, ми цінуємо вибір гостя. І з OFFTOP у нас дуже близькі підходи. Саме тому й колаборація наша така органічна», — розповідає керівник проєкту Павло Богуславський.

В окремій кімнаті є відкрита фотозона — ідеальне місце для селфі. За бажанням можна скористатися послугами професійного фотографа й навіть візажиста — і вже за 2 години отримати роздруковану красу на пам’ять із собою.

Основа концепції OFFTOP від «Сільпо» — це щастя, що складається з мільйона дрібниць, і вміння радіти життю кожної мілісекунди, тож тут усе продумано для збереження та примноження цих емоцій.

Щастя-шоп OFFTOP від «Сільпо» відкритий щодня з 08:00 до 22:00 для киян і туристів. Тут найкраще, що можна взяти із собою і поділитися.