Сб. Кві 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Національна мережа EVA поповнилася ще одним магазином у форматі beauty lab. Простір краси від EVA почав роботу у київському торговельно-розважальному центрі Retroville 7 травня.

Загальна площа нового магазину в Києві становить 312,6 м кв., торгова — 276,1 м кв. Асортимент охоплює близько 15 тисяч SKU. На відміну від традиційних магазинів EVA, у beauty lab відсутні товари для дому та побутова хімія. Натомість тут представлено розширений асортимент декоративної косметики, продуктів для догляду за обличчям, тілом і волоссям, а також парфумів, біжутерії та аксесуарів.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

За попереднім записом у мобільному додатку EVA, на сайті beauty.eva.ua чи безпосередньо в магазині EVA beauty lab клієнти зможуть протестувати стан своєї шкіри та скористатися послугами візажиста. Ці сервіси є безкоштовними для власників карт лояльності «EVA МОЗАЇКА».

На зустрічі з професійним візажистом клієнтки зможуть протестувати засоби для макіяжу від світових брендів, дізнатися про правильне нанесення декоративної косметики та отримати індивідуальні поради.

Для тестування шкіри обличчя — а саме оцінювання її жирності та рівня зволоженості — в магазині встановлено німецький апарат PEN STATION PS100. Стан пор шкіри визначається за допомогою спеціальної камери. Процедури проходять із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог: фахівець EVA працює в рукавичках і захисній масці, діагностику проводить на відстані витягнутої руки. Після обстеження клієнтка отримує рекомендації щодо догляду, методів поліпшення стану шкіри та правильного вибору косметичних засобів. А приємним бонусом стане купон на додаткову знижку 5% до всіх акцій на засоби догляду за обличчям.

На базі EVA beauty lab у майбутньому планується проводити презентації нових колекцій декоративної косметики, тематичні дні брендів та майстер-класи з візажу.

«Ми раді відкрити перший магазин нашого унікального для України формату в її столиці. EVA beauty lab — це не просто торговий простір, це простір любові до себе й натхнення. Ми впевнені, що формат лабораторії краси припаде до смаку жителькам Києва. Сподіваємося, що вони радо користуватимуться непересічними послугами, які там надаватимуться, і робитимуть закупи із задоволенням. Ми працюватимемо над розширенням асортименту продукції та продовжуватимемо відкривати магазини у форматі EVA beauty lab», — прокоментувала Анна Гришина, директорка з маркетингу лінії магазинів EVA.

Зазначимо, EVA beauty lab у ТРЦ Retroville — перший магазин подібного формату в Києві та третій в Україні. Вперше таку концепцію компанія реалізувала в грудні 2019 року в Дніпрі, в ТРЦ NEO PLAZA. За рік EVA beauty lab відкрилася у Чернігові в ТРЦ Hollywood.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

EVA beauty lab — магазин нового формату національної мережі EVA з сучасним дизайном. Він пропонує широкий вибір декоративної косметики, товарів із догляду за обличчям, тілом та волоссям, біжутерії та аксесуарів. Новий магазин займає нішу косметичної та парфумерної продукції та є першим майданчиком для творчих експериментів у сфері б’юті-індустрії. За попереднім записом фахівці EVA beauty lab проведуть безкоштовне тестування шкіри обличчя й нададуть рекомендації щодо догляду. Також клієнти магазину можуть отримати безкоштовний макіяж.

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2020 році лінію магазинів EVA втретє поспіль визнано «Найкращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020». У 2019-му компанія отримала нагороду «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association, а також нагороду найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах і нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM.

За 18 років компанія зросла до понад 1 000 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 13 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».