Пт. Мар 29th, 2024

Всеукраїнська мережа Фокстрот офіційно відкрила одразу два фірмові магазини на обох берегах Києва – у ТРЦ Blockbuster Mall (просп.С.Бандери, 36) і «РайON (вул. Лаврухіна, 4).

У нових магазинах представлено широкий асортиментний ряд популярних груп, приділено увагу наявності бренд-зон для демонстрації товарів, правильному зонуванню торгового простору за категоріями і потребами покупців. Важливим фактором є продумане проектування, щоб торгівельна зала переглядалася з будь-якої точки.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У ТРЦ Blockbuster Mall магазин електроніки Фокстрот розташований на другому поверсі, неподалік IKEA. Розширені вхідна та вітринна зони вражають масштабністю, разом з тим – зроблено акцент на омніканальності бренду завдяки додатковим елементам оформлення. Торгова площа магазину –  777 м кв, у центрі зали – фірмовий сервісний хаб. Особливу увагу приділено бренд-зонам, яких налічується близько двох десятків. Серед них – від SAMSUNG, APPLE, Sony PS, KRUPS, Philips, Tefal, Gorenje та інші.

Ще один Фокстрот зустрічає покупців у ТРЦ «РайON». На торгівельній площі 747 м кв. організовано оптимальний вибір побутової та електронної техніки, частина з якої представлена на 25 бренд-зонах. У тому числі, бренд волл від набираючої обертів ТМ телевізорів Hisense – офіційного спонсора EURO-2020.

Втім, не столицею єдиною: «хвиля» відкриттів нових та оновлених магазинів прокотилася й регіонами. Минулими вихідними з урочистостями відкрили раніше анонсований Фокстрот у ТРЦ Fontan Sky center в Одесі (пров. Семафорний, 4) та оновлений торговий об’єкт у ТРЦ «Південний Буг» у Миколаєві (на пр-ті Центральному), 259/1. На цей вікенд офіційне свято відбудеться для жителів Івано-Франківська з нагоди реновації магазину по вул.Миколайчука, 2. Тоді, у зв’язку з карантинними обмеженнями святкові відкриття були відкладені, втім, це стимулювало команду підготуватися максимально відповідально і якісно.

У технічному форматі вже працюють новий магазин у ТРЦ Nikolsky, що нещодавно відкрився у Харкові, та Фокстрот після реформату у львівському ТРЦ King Cross Leopolis.

Як відомо, півтора роки тому всеукраїнська мережа Фокстрот провела ребрендинг, презентувавши новий формат магазинів та оновлений інтернет-майданчик foxtrot.ua. Починаючи з середини 2019 року «нове обличчя» отримали понад 40 магазинів у різних куточках країни. А за кілька місяців 2021 року відкрито вже чотири нові магазини.