Пт. Мар 29th, 2024

27 травня в Києві в будівлі станції метро Хрещатик відкрито оновлений McDonald’s. Ресторан оформлений в унікальному дизайні, названому на честь засновника компанії Рея Крока.

Як повідомили RAU в компанії, подібний дизайн інтер’єру McDonald’s в світі зустрічається вкрай рідко, зокрема, представлений в легендарних закладах на Таймс-сквер у Нью-Йорку і Rock’n’Roll McDonald’s в Чикаго, в ресторані на Оксфорд-стріт у Лондоні, а також в Сан-Франциско, Мадриді, Буенос-Айресі, Мілані, Пекіні, Токіо, Москві та Дубаї. Project Ray (“Проект Рей”) був розроблений дизайнерською компанією Landini Associates спеціально для McDonald’s. Відкриття знакового для киян ресторану приурочене до Дня Києва. У модернізацію ресторану було інвестовано понад 40 млн грн.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Новий концепт дизайну спрямований на створення спокійної і затишної атмосфери. В оформленні інтер’єру використані елементи з нержавіючої сталі, бетону, деревини та скла. Задум дизайнерів полягає в тому, аби нагадати гостям закладів, як важливо насолоджуватись  смачною їжею, бездоганним обслуговуванням і спілкуванням, не відволікаючись на другорядні речі.

Модернізований заклад має 2 експрес-вікна, одне з яких – на центральному вході (для замовлень десертів та напоїв), а також 20 терміналів самообслуговування, 4 каси та велику зону видачі замовлень. Для замовлень у форматі «приготовано для тебе» працює 4 лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти на свій смак стало ще простіше.

Перебування в ресторані стало ще комфортнішим. В ресторані працюють експерти з гостинності та більше сотні працівників. Обслуговування відбувається за столиками – відвідувачі замовляють страви  на касі, а потім чекають на своє замовлення на місцях. У табличку з номером замовлення вмонтований датчик з геолокацією, щоб працівники, які виносять замовлення, чітко знали, де знаходиться гість. Точна локація клієнта відображена також на спеціальному моніторі, що пришвидшує сервіс.

 

Довідка

McDonald’s в Україні – лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрився 24 травня 1997 року в Києві. Компанія нараховує 100 ресторанів в 22 містах України. McDonald’s щороку входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку кращих роботодавців. McDonald’s в Україні – партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер «Фундації Дім Рональда МакДональда» в Україні.