Ср. Кві 24th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Watcom.Україна повідомляє, що скоро в Україні будуть доступні кращі передові рішення для ритейлу, завдяки партнерській угоді зі світовим лідером In-Store аналітики RetailNext (США) про ексклюзивну дистрибуцію групою компаній Watcom розширеного пакета аналітики RetailNext для магазинів в країнах СНД.

RetailNext — компанія-лідер в області наскрізний комплексної аналітики, аналізує поведінку людей під час шопінгу. Її рішення використовуються в 85 країнах найбільшими компаніями та брендами для підвищення ефективності магазинів і мереж в області аналізу і управління поведінкою людей під час шопінгу.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Автоматизована платформа RetailNext аналізує поведінки людей в магазинах в режимі реального часу, це дозволяє компаніям, що працюють в області ритейлу швидко приймати рішення щодо впровадження змін, які впливають на продажу.

За останній рік RetailNext продемонструвала стрімке зростання партнерської програми, і наразі у неї більше ніж 50 партнерів-дистриб’юторів по всьому світу. Компанія продовжує розширювати свою міжнародну присутність, покращуючи якість послуг.

«Сьогодні ритейлу вже недостатньо просто рахувати трафік. Він потребує складніший набір метрик для вимірювання KPI й оптимізації бізнесу. З платформою RetailNext Watcom Україна зможе їх запропонувати: саму передову, якісну, просту в управлінні аналітику, як для вхідного трафіку / відвідуваності, так і для глибокого аналізу з метою оптимізації маркетингу, операційної діяльності та мерчендайзингу всередині магазину. Ми раді, що в результаті нашої співпраці з RetailNext, ритейлери в Україні отримають доступ до найсучасніших технологій у сфері In-store. Світовий досвід показує, що при впровадженні рішень RN виторг ритейлу в сегментах fashion і food виростає в середньому на 7-10%», — коментує подію Ірина Седухіна, керуючий партнер Watcom.Україна.

Довідка

Watcom.Україна — експерт в області оцінки та аналізу потоків відвідувачів. Компанія спеціалізується на підрахунку трафіку, продажів, панелі ключових KPI показників життєдіяльності ТРЦ та ритейлу.

RetailNext — перша вертикальна платформа IoT для роздрібної торгівлі, яка надає аналітику про покупця в форматі електронної комерції для звичайних магазинів, брендів і торгових центрів. Завдяки централізованій платформі SaaS, RetailNext автоматично збирає й аналізує дані про поведінку покупців, надаючи роздрібним продавцям інформацію, що дозволяє поліпшити враження покупців в режимі реального часу.