Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Поки всі сиділи на карантині, Nestlе в Україні запустила два нових продукти під суббрендом «Мівіна® Street Food». А цьогоріч разом з McCann Kyiv розповідає детальніше про новинки за допомогою крутих роликів.

У продажу пропонуємо споживачам дві нові лінійки: у зручному стакані та збільшеній пачці для тих, кому завжди мало. Змінився не тільки вигляд «Мівіни®», а й наповнення.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У стакані — вермішель у густому соусі з крутими смаками Азії: теріякі чи курочки з кунжутом.

У великій пачці — збільшена порція вермішелі зі справжнім соусом зі смаком яловичини та розмарином або медової курочки карі. До речі, цю новинку готують теж по-новому: після того як запарили вермішель, необхідно злити воду, а потім додати готовий густий соус.

У  рекламному ролику «Мівіни® Street Food» усе як на топових ринках вуличної їжі. Щоб підкреслити розмір великої пачки, за нею сховали цілий фуд-трак, а в іншому ролику в стакан вмістили азійський фуд-маркет. Ця та інша вулично-кулінарна магія – у свіжих роликах від Nestlе та McCann Kyiv.

Перегляньте відео та переконайтесь самі!

 Команда проєкту

Клієнт: Nestlе Ukraine

Олена Вовк – Marketing Manager

Віталій Бесєдін – Senior Brand Manager

Валентин Шевченко – Brand Manager

Олена Парасюк – Junior Brand Manager

 Агенція: McCann Kyiv

Юлія Сторчак – Assoсiate Creative Director

Дмитро База – Senior Art Director

Вікторія Ніконенко – Art Director

Ольга Левицька – Copywriter

Ганна Бобіна – Account Director

Олена Роєнко – Account Manager

Продакшн: Pronto Film

Микита Булгаков – Director

Юрій Бакун – Operator

Дмитро Бондаренко – DOP

Анатолій Познанський – SFX

Наталія Зубенко – Food stylist

Ілля Ісупов – Production Designer

Маша Сивякова – Style

Анна Аралова – Makeup

Анна Калашник – Executive Producer

Ірина Шмотолоха – Producer

Карина Марчук – Production assistant

Кастинг – Hello! Casting

Пост-продакшен студія: TPH-ONE

Інформаційна довідка

Nestle

Одна з найбільших компаній світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 187 країнах. 300 тисяч співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestle – покращувати якість життя й сприяти здоровому майбутньому. Nestle пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та домашніх тварин. Науково-дослідна мережа Nestle є найбільшою у харчовій промисловості з 23 науково-дослідними центрами та 3900 вченими, що працюють у всьому світі.

 

Nestle розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. Відтоді компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFE, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestle S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», а з 2018 року володіє 100% акцій підприємства. У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». Наприкінці 2003 року Nestle S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestle S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestle Business Service (NBS Europe), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestle у світі та надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestle у більш ніж 40 країнах світу.

 

Бізнес Nestle в Україні представлено такими напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування), дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин. А також Nestl? Professional є підрозділом, який пропонує зручні та сучасні комплексні рішення для індустрії харчування поза межами дому.