Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Оновлення в лінійці брендів PepsiCo в Україні — вже з лютого цього року популярні у всьому світі кукурудзяні снеки Cheetos можна знайти на полицях українських магазинів.

Легендарні снеки Cheetos мають понад 70-річну історію, вже знайшли шанувальників у більш ніж 40 країнах та займають провідні позиції на багатьох ринках світу.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Снеки виготовляються з натуральної кукурудзи методом екструзії, який надає їм впізнавану легку структуру, а технологія приготування шляхом запікання без обсмаження  відповідає сучасним трендам.

Cheetos в Україні представлений чотирма смаками: сир, біф-бургер, солодка кукурудза та кетчуп, які були визначені відповідно до вибору споживачів у категорії снеків; в яскравих пакованнях різного розміру для різних ситуацій споживання. Кожен смак має унікальну форму, що спонукає забути про серйозність та зануритись в атмосферу грайливих пустощів, адже бренд комунікує на території сімейного дозвілля. Важливим фактором є доступна ціна Cheetos, що дозволить насолоджуватись ним усім охочим.

Кукурудзяні снеки Cheetos давно підкорили світ. Хрумкі палички з’являлися на обкладинці всесвітньо відомого видання The New Yorker, «знялися» в епізодах відомих серіалів та стали трендом у популярних соцмережах.

Особливістю Cheetos є його впізнаваний талісман – гепард Честер, який прикрашає кожну пачку та робить бренд Cheetos унікальним та незабутнім.

«Я радий, що наша глобальна «зірка» тепер доступна в магазинах по всій країні. Ці кукурудзяні снеки будуть актуальними з нагоди сімейних розваг. Вони готуються без смаження, оригінально оформлені та доступні в 4 смаках, що додасть посмішок до сімейного відпочинку. Яскраве оформлення та доступна ціна сьогодні також мають значення для споживачів, коли економіка лише починає відновлюватися. Наші команди з маркетингу та продажів в Україні об’єднали сильний світовий бренд з локальною досконалістю виконання, і тепер кукурудзяні екструдери Cheetos прекрасно доповнюють картопляні чіпси Lay’s та сухарики «Хрусteam», підсилюючи нашу стратегічну категорію снеків», — прокоментував подію Марек Томалак, генеральний директор PepsiCo в Україні.

Бренд компанії PepsiCo з’явився в продажу ще першого лютого, а масштабна промокампанія розпочнеться у квітні.

Про компанію PepsiСo

Продукти компанії PepsiСo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2019 році обсяг продажів PepsiСo становив понад 67 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфелю, що охоплює продукцію Frito-Lay®, Gatorade®, Pepsi-Cola®, Quaker® і Tropicana®. Компанія випускає різноманітний асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, серед яких 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.

 

Керуючись принципом PepsiСo «Перемагати відповідально», компанія прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування та напоїв. Принцип «Перемагати відповідально» відображає прагнення до сталого розвитку на ринку та впровадження цієї мети в усіх аспектах бізнесу.

Додаткова інформація на сайті: www.pepsico.com

 

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлений компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s® і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні на сайті: www.pepsico.ua