Пт. Мар 29th, 2024

Загальна площа нового флагманського магазину, який буде розташований за адресою, вул. Хрещатик, 50, складе 1200 кв. м. Загалом об’єкт займе чотири поверхи, три з яких будуть доступні для відвідувачів.

Про це RAU повідомила прес-служба LC Waikiki. Як уточнюють в компанії, магазин буде відкритий у новому та ексклюзивному форматі, де буде представлений широкий асортимент товарів для всієї родини. Проект наразі перебуває в розробці, тому більш детальна інформація буде згодом.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Особливість нового флагману, по-перше, в тому, що цей магазин розташований в центрі міста, в історичній будівлі на Хрещатику, по-друге, це перший магазин LC Waikiki в Україні який матиме три поверхи, по-третє, це магазин street-формату, тож ми повертаємо fashion mass market на центральну вулицю столиці », — додають у мережі. Відкриття торговельної точкі орієнтовне заплановане на середину квітня.

Зазначимо, що будинок за адресою Київ, вул. Хрещатик, 50, збудований наприкінці ХІХ сторіччя — у 1880 роках. З того часу він неодноразово перебудовувався й змінював цільове призначення. Багатьом споживачам він запам’ятався завдяки великому магазину бренду United Colors of Benetton, який тривалий час працював у цьому будинку, а останнім часом торговельні площі тут орендував українській франчайзі американського бренду GAP.

Однак відкриттям флагманського магазину гарні новини від LC Waikiki не обмежуються. «Наразі наша мережає починає сезон відкриттів. Вже з кінця лютого ми збираємось відкривати не тільки нові магазини, а й нові формати. Так, 1 березня в Одесі, в ТРЦ City Center, відкривається окремий магазин для дітей — LCW kids, де буде представлений тільки дитячий асортимент, а 27 лютого в ТРЦ Проспект, в Києві, буде відкрито shop-in-shop формат LCW Family Dream: це білизна, піжами та домашній одяг для всієї родини. Також 6 березня буде відкрито оновлений магазин в Ocean Plaza, де головні зміни відбулись в дизайні, тому магазин став ще зручнішим для шопінгу», — деталізують у турецькому рітейлері.

В березні буде відкрито перший аутлет в Одесі в ТРЦ Котовський, а також другий магазин у Вінниці, в ТРЦ Мегамолл. “Загалом у 2021 відбудеться відкриття більше десяти нових магазинів, в тому числі й в нових для нас містах Чернівцях, Черкасах та Камянському. Далі буде», — інтригують у LC Waikiki.