Чт. Мар 28th, 2024

У грудні 2020 року компанія Цитрус анонсувала впровадження додатку Дія в роботу своїх магазинів. І вже у січні 2021-го в мережі Цитруса можна користуватися цифровими документами.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Щоб оформити послугу страхування гаджета, потрібно просто показати касиру штрихкод свого паспорта з програми та підтвердити згоду на шерінг. Дані потраплять в систему швидко і безпомилково. За допомогою копії цифрового паспорта можна оформити страховку гаджета і його сервісний супровід.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Цитрус першим з рітейлерів техніки запровадив електронний шеринг документів. Процес впровадження системи в компанії зайняв менше місяця. У цей час виконувались роботи по інтеграції додатка – налаштовувались бізнес-процеси і навчався персонал”, – говориться в повідомленні.

Страхування з використанням цифрових документів, насправді – тільки початок шляху співпраці із додатком Дія. Подальші плани націлені на діджиталізацію процесів кредитування та решти сервісів, де використовуються паперові копії документів. Цифрова трансформація бізнес-процесів дуже важлива для компанії. Вона не тільки покращує клієнтський досвід, а й піднімає сервіс на принципово новий рівень.

Довідка

Цитрус – національна мережа магазинів гаджетів та електроніки, заснована в 2000 році. Компанія включає інтернет-магазин citrus.ua і мережу з більш ніж 60-ти магазинів, які працюють у форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного дому. Розвиває власну мережу авторизованих сервісних центрів і пунктів прокату електротранспорту, а також освітні простори ЦеХАБ і Цитрус Академія у флагманських магазинах мережі.

Дія – мобільний додаток з цифровими документами і онлайн-послугами, розроблене Міністерством цифрової трансформації України.