Пт. Мар 29th, 2024

В рамках розпочатої в середині цього року масштабної реновації київський ТРЦ Аладдін підсилює свій tenant-mix. Вже весною буде відкрито флагманський магазин Sinsay на лівому березі столиці. Наразі підписано договір і розпочато підготовку до відкриття, повідомляє RAU.

Магазин Sinsay, що входить до групи компаній LPP Group, уклав угоду з ТРЦ Аладдін на відкриття магазину, загальна площа якого складе близько 1500 кв. м. Асортимент бренду включає в себе одяг, взуття, прикраси, аксесуари та косметику як для дорослих, так і для дітей. Продукція відповідає останнім модним тенденціям, але при цьому залишається бюджетною по ціні.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Наталія Кравець, комерційний директор Dragon Capital Property Management, прокоментувала: «Конкурентна перевага нашого ТРЦ – локація безпосередньо біля завантаженої станції метро, у щільнонаселеному районі Києва. Тому ми вирішили сфокусуватися на нашій цільовій аудиторії – молоді та сім’ях з дітьми, запропонувати їм широкий вибір товарів, послуг та розваг у середній ціновій категорії та категорії mass market. Ми розуміємо, що основою успіху ТРЦ є сильні якірні орендарі, тому ми залучили в проект якісний кінотеатр та універмаг одягу. У нас вже працюють популярні ресторани Salateira та Pesto Cafe і ми ведемо переговори ще з декількома закладами харчування. Також найближчим часом плануємо посилити спортивну та дитячу зону новими магазинами».

Нагадуємо, що першим кроком до реновації було відкриття кінотеатру Miromax, аналогів якому немає ні в Україні, ні у Східній Європі. Відкриття відбулося 29 жовтня 2020 року.

Також у ТРЦ Аладдін на початку листопада 2020 року відкрився магазин канцелярських товарів і товарів для творчості Akvarel.

Довідка

ТРЦ Аладдін розташований поруч зі станцією метро Позняки по вул. Гришка 3 А. Орендна площа торгового центру складає більше 10 570 кв. м. У 2019 році його придбала компанія UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital. Портфель об’єктів торговельної нерухомості Dragon Capital також включає ТЦ Piramida і Smart Plaza Obolon у Києві, ТРЦ Sky Park у Вінниці та ТРЦ Victoria Gardens у Львові.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг, і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має більш ніж 20-річний успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія – Dragon Capital Property Management, яка складається з команди топ-професіоналів ринку комерційної нерухомості України.

Під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 30 об’єктів комерційної нерухомості, з них 13 об’єктів офісної нерухомості, 6 об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів, площею 695 000 кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості України.