Пт. Мар 29th, 2024

Холдинг одного з найбагатших бізнесменів України Юрія Косюка на умовах франчайзингу відкрив перший у столиці М’ясомаркет. Це вже сьомий магазин даної торгової мережі в країні.

Як пише RAU з посиланням на портал NV.ua, відкриття магазину нової для столиці торгової мережі відбулося в п’ятницю, 18 вересня. М’ясомаркет знаходиться в ЖК “Софія” за адресою Софіївська Борщагівка, вулиця Миру, 36. Площа об’єкту не уточнюється. Бренд розвивається за принципом франчайзингу, і є частиною стратегії трансформації МХП в кулінарну компанію.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Особливість мережі М’ясомаркет – абсолютно новий для України підхід до обслуговування клієнтів. Тут працюватимуть «м’ясні сомельє» – експерти, які допоможуть покупцям з вибором м’яса, спецій, соусів і проконсультують, як його краще приготувати. Голова правління МХП Юрій Косюк відвідав відкриття першого в Києві магазину бренду, і підкреслив, що відкриття магазинів такого формату – це еволюційний крок розвитку компанії і відповідь на нові виклики суспільства.

Раніше торгові точки мережі відкрилися в Миколаєві, Кропивницькому, Сумах, Ковелі, Черкасах і Дубно. Всього до кінця року компанія планує відкрити близько 50-ти магазинів нового формату в різних регіонах країни. Кожен з них буде відповідати запитам місцевого споживача.

Нагадаємо, активно розвивати власний роздріб МХП почав в середині цього року: найбільший в Україні та Європі виробник м’яса птиці експериментує з форматами «магазин біля дому», «гастростудія» та «food to go». У М’ясомаркет будуть продавати курятину й інше м’ясо, асортимент якого підбирається для кожного магазину окремо, а також супутні продукти  бакалію, овочі, молочну продукцію, хлібобулочні вироби, соуси, які дозволять приготувати повноцінну вечерю.

Другий новий проект МХП — гастростудії «Секрети Шефа». Це мікс м’ясного магазину та ресторану.

Їх МХП теж планує розвивати по франчайзингу.

Вартість такої співпраці поки не розголошують, але вона буде вище, ніж в М’ясомаркет через необхідність обладнати кухню. Асортимент ресторану не прив’язаний тільки до курятини  там будуть представлені й інші м’ясні позиції.

Третій формат МХП – магазини-сендвічнимі «ХО перекусіті?» Цей проект веде підрозділ з розвитку ТМ Бащинський – одного з брендів МХП. Поки працює тільки один пілотне заклад, щоб оцінити, наскільки затребуваний такий формат. Тут продають напівфабрикати ТМ Бащинський, а також запустили лінійку сендвічів і обладнали зону кафетерію.