Пт. Мар 29th, 2024

Український підрозділ шведського рітейлеру товарів для дому IKEA повідомив про збільшення вдвічі своїх можливостей з обробки інтернет-замовлень, тож тепер компанія здатна задовольнити попит як у Києві, так і в інших регіонах країни.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, разом з цим IKEA планує відкрити ще два додаткових пункти видачі замовлень у Києві. «Зважаючи на високу зацікавленість у продуктах ІКЕА на ринку, компанія планує і надалі інвестувати у потужності для обробки замовлень, а також має намір відкрити два додаткових пункти видачі замовлень у Києві, щоб бути доступною для ще більшій кількості людей у столиці та доставляти замовлення у найкоротші можливі терміни», – повідомили в IKEA.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Рітейлер також підтвердив плани якнайшвидше відкрити перший магазин у міському форматі в Києві до кінця 2020 року. Він буде розташований у ТРЦ Blockbuster Mall, з яким компанія нещодавно підписала договір оренди. Додаткову інформацію щодо майбутнього відкриття рітейлер пообіцяв повідомити окремо.

Поки що IKEA пропонує українським покупцям асортимент із близько 3600 доступних товарів та рішень для дому. Замовлення можна робити на сайті www.ikea.ua, обираючи послугу отримання їх в одному з двох пунктів видачі IKEA в Києві безкоштовно або замовлення доставки додому.

Нагадаємо, офіційний інтернет-магазин IKEA розпочав роботу в Україні 14 травня 2020 року, і вже в перші ж години після запуску наплив користувачів помітно ускладнив роботу порталу. Деякі покупці скаржилися, що можливість замовлення і доставки товарів розписані на кілька тижнів вперед, і зробити нові покупки система не дає. Згодом український підрозділ IKEA обмежив можливість оформлення нових заявок в інтернет-магазині.

Що стосується фізичної присутності, то зараз працює дві точки видачі IKEA в Києві – в ТРЦ Rive Gauche та гіпермаркеті Metro на Кільцевій дорозі.