Чт. Мар 28th, 2024

Через зростаючий попит на продукти харчування після оголошення Кабміном карантину, компанія Zakaz.ua розпочала нарощувати свої потужності. В першу чергу це торкнулося персоналу – наразі триває активний пошук комплектувальників замовлень та кур’єрів з власним авто. Команда сервісу закликає небайдужих поширити інформацію про доступні вакансії, а також запускає волонтерську програму, за якою оплата за роботу за згодою учасника буде направлена у один з благодійних фондів, що допомагає людям похилого віку.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Ми у компанії Zakaz.ua, розуміючи свою соціальну відповідальність перед громадянами України, маємо на меті своєчасно та в повному обсязі забезпечувати продуктами харчування населення у містах роботи нашого сервісу. Саме тому ми активно проводимо співбесіди, щоб зробити нашу команду сильнішою та ефективнішою. При цьому ми ретельно відстежуємо стан здоров’я як наших співробітників, так і кандидатів, щоб убезпечити їх та наших клієнтів від будь-якого ризику”, коментує Андрій Курський, CEO сервісу доставки продуктів з супермаркетів Zakaz.ua.

Серед вимог до майбутнього персонального комплектувальника замовлень – уважність, активність та відповідальність. Вимоги до кур’єра — наявність власного авто вантажопідйомністю 1-1.5 т та готовність доставляти важкі пакунки до дверей клієнтів. Перед початком роботи усі кандидати мають пройти медичний огляд, мати санітарну книжку, яка підтверджує відсутність інфекційних та хронічних захворювань. Компанія проводить навчання та стажування нових співробітників. Ознайомитись з умовами та вакансіями можна на сайті: http://need.zakaz.ua/. Персонал потрібен не лише у Києві, а й в інших містах, де працює сервіс: Харкові, Одесі, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Житомирі.

Також створена опція роботи на волонтерських засадах. Усі бажаючі можуть допомогти збирати замовлення або ж розвозити їх громадянам, які потребують цього у даний час. У свою чергу, кошти за роботу за згодою учасника компанія Zakaz.ua направить у один з благодійних фондів, який опікується людьми поважного віку.

Звертаємо увагу, що на всіх локаціях Zakaz.ua, окрім стандартного ведення журналу обліку здоров’я персоналу, були введені додаткові міри захисту. Усюди наявні антисептичні засоби для обробки рук чи робочих поверхонь, з якими часто відбувається контакт, маски, пірометри для вимірювання температури співробітників.

Довідка

Zakaz.ua – лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні. Компанія надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України: METRO, АШАН, NOVUS, МЕГАМАРКЕТ, ФУРШЕТ, ТАВРИЯ В. Компанія Zakaz.ua заснована в 2010 році. На сьогодні працює в 8 містах України (Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Житомир), а також у Молдові (Кишинів).

Zakaz.ua працює як надійний партнер для продуктових мереж, водночас забезпечуючи своїх клієнтів зручним сервісом і високою якістю обслуговування. Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти та доставляти замовлення максимально оперативно.

Компанія здійснює доставку щодня в межах зручних одно- та двогодинних слотів, а також доставляє замовлення день у день. Замовляючи через сервіс Zakaz.ua, ціни на товари не відрізняються від цін на полицях магазинів-партнерів.