Чт. Мар 28th, 2024

 

Raketa Українська компанія Online4Business запускає платформу Raketa, повністю адаптовану для вітчизняного ринку. Новий продукт має зробити планування та організацію відряджень значно простішими та менш затратними для усіх учасників процесу. Користуватись платформою можуть як великі компанії, які організовують відрядження сотні співробітників на рік, так і агенції з надання послуг організації ділових подорожей.

u0440u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0442u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Інноваційність платформи Raketa полягає в  міграції всіх внутрішніх архаїчних процесів в онлайн:  створення наказу на відрядження, розрахунок добових, власне бронювання послуг і далі заповнення авансового звіту.  Така діджиталізація скорочує час на організацію відрядження в середньому з 2,5 годин до 15 хвилин. За рахунок інтеграції з 1С та SAP всі дані по витратам відображаються у обліку компанії без втручання бухгалтерії. Повний цикл організації ділової подорожі стає максимально простим і швидким – ось вона реалізована «ідеальна картина» для представників тревел менеджменту корпорацій і користувачів системи.

Ідеолог та спів засновниця компанії Олена Мартинчук — професійний управлінець з послідовним досвідом керівництва двома міжнародними агенціями з організацій відряджень. Після 23-ох років роботи у сфері бізнес тревел Олена чітко розуміє потреби компаній, що мають велику кількість ділових подорожей, агенцій із надання сервісу планування подорожей та безпосередньо людини, що перебуває у відрядженні.

“Концепція, що лежить в основі розробки продукту Raketa, надає оптимальне рішення для кожної сторони процесу ( компанії, користувача, агенції ) і по суті є надійним помічником та партнером для кожної з них. Online4Bussines — прагне реалізувати цифрову трансформацію на ринку ділових подорожей за допомогою цього унікального технологічного рішення”, — каже Олена Мартинчук.

 

Ознайомитись з усіма інноваційними функціями продукту можна на сайті та у соцмережах Raketa (powered by Online4Bussines): UA.RAKETA.WORLD